Om i-charge

Hjem Om i-charge

i-charge er en innovativ dansk tech-virksomhed, der står bag produkter som ladestationer til mobiler og tablets, moderne jukebokse og digitale nøgleskabe.

i-charge udvikler mange forskellige digitale produkter og forhandler desuden relaterede produkter fra andre virksomheder.

Fælles for alle vores produkter er, at de har som formål at hjælpe dig med at dele relevant information og forbedre dine kunders oplevelser i din virksomhed.

Top kvalitet

Designet og produceret i Danmark
i-charges egne produkter er designet og produceret i Danmark. På den måde sikrer vi os, at de vigtigste ting kommer i fokus: Topkvalitet, design og produktudviklingen.

Fra den første streg på papiret til det færdige produkt er hver en detalje nøje overvejet, gennemtænkt og testet. Vi leverer udelukkende produkter af høj kvalitet.

Vores værdier

Vi tror på, at vi opnår de bedste resultater gennem integritet, tillid og respekt. Det gælder både internt, mellem samarbejdspartnere og i kontakten med kunderne.

Vi lægger stor vægt på en åben kommunikation imellem alle parter. Vi tror på, at kommunikation er nøglen til udvikling, innovation og kreative idéer, der fører til udvikling af nye produkter.

Vi har fokus på kvalitet, design og gode brugeroplevelser for kunderne. Vi udvikler også produkter for andre virksomheder efter ønske og behov. Så hvis I har fået en genial idé, så hjælper vi gerne med at virkeliggøre jeres projekt.

Andre produkter fra i-charge

Meget mere end ladestationer
i-charge er kendt for at producere ladestationer, men vi tilbyder mange flere forskellige digitale løsninger til din virksomhed. Fælles for alle vores produkter er, at de har som formål at hjælpe dig med at dele relevant information og forbedre dine kunders oplevelser i din virksomhed.

Informationer om din virksomhed, tilbud, events og lignende skal være tilgængelige for dine kunder, så de fx ikke overser et godt tilbud eller et event, de gerne ville deltage i. Vores mange produkter med informationsskærme giver mulighed for at komme bredere ud med dine budskaber der, hvor dine kunder befinder sig.

Udsigten til ventetid i en lang kø ved disken kan forhindre en kunde i at få relevant information eller mindske lysten til at handle. Produkter som ServiceDesk og i-key er udviklet specifikt til at imødekomme disse udfordringer.

Glade kunder er de kunder, hvis behov bliver mødt eller overgået, og som kommer igen gang på gang. Det er kunder, der taler positivt om din virksomhed og jeres service til deres venner, familie og kollegaer. God omtale giver flere kunder og ultimativt mere omsætning.

Kontakt os for et tilbud på den bedste løsning for din virksomhed.

logo_mdn_hjemmeside_intranet_2017