i-key – Digitalt styret nøgleskab

Hjem i-key – Digitalt styret nøgleskab

Nøgleskab til digital udlejning af buggyer.

En i-key stander er et elektrisk styret nøgleskab til udlevering af buggynøgler, hotelrum nøgler/kort, mm. Standeren kan integreres med bookingsystemet direkte fra klubbens hjemmeside.

Brugeren betaler for brugsretten til en buggy via kreditkort og indtaster sit DGU-nummer, før nøglen bliver tilgængelig. Det er også muligt at oprette sig som bruger via den 22” store touch skærm på standeren.

Der er mulighed for selvstændig prissætning og differencerede priser på 9 og 18 huller. Efter endt spillerunde returnerer brugeren nøglen til nøgleskabet. Umiddelbart herefter bliver buggyen frigivet og kan udlejes til næste bruger.

Nøgleskabet kan fås i forskellige størrelser – Grundmodul med 4, 6, 12 eller 24 rum. Til alle moduler kan der vælges en webintegration. Så kan spilleren booke og betale direkte fra klubbens hjemmeside og derved sikre sig en buggy på det ønskede tidspunkt.

Nøgleskabet har desuden en masterkode, således at brugere, som ikke skal betale for brugen af buggyer, kan afhente nøgler uden brug af kreditkort.

• Alle spillere registrerer sig i systemet, så der er sikkerhed for betaling.
• Sidste bruger af en buggy kan altid identificeres i tilfælde af en bortkommet nøgle.
• Selvbetjent løsning.
• Højere kundetilfredshed.
• Mindre krav til åbningstid i sekretariatet

Elektronisk nøgleskab i hvid

Vil du høre nærmere tøv ikke med at kontakte os 71 991 996

    Navn (skal udfyldes)

    Tlf (skal udfyldes)

    Spam spørgsmål: